Carla Rosink…

bevraagt, nodigt uit, daagt uit, verdiept, inspireert, organiseert, creëert en verbindt. Ik noem mijzelf supporter, verbinder, koppelaar, trainer. Ik help beleven, ik breng samen, coördineer. Vragen is een krachtig instrument. Ze kunnen blijven hangen en aanzetten tot dieper nadenken. Ik help graag mee mijn eigen en andermans blik te verruimen. Zoals Loesje het verwoordt..

LinkedIn

Het gaat altijd om blikverruiming. Het gaat om samenkomen, uitwisselen en met iets van de ander en hernieuwd inzicht over je eigen beeld weer uit elkaar gaan en verder op weg gaan. Daarom…

  • vind ik de Dag van de Dialoog zo’n mooi instrument en zet ik me in als gespreksleider van verschillende tafels.
  • werk ik als vrijwilligster bij Filmhuis Arnhem en verkoop ik kaartjes en geniet van de korte gesprekjes met bezoekers.
  • mocht ik een Arnhemse City Safari uitzetten om 100 personeelsleden van De William Schrikkergroep in groepjes te laten genieten van het bezoeken van interessante Arnhemmers.

VragenderwijZer werkt o.a. samen met Rijnstad, Volare, SPA. In de samenwerking gaat het mij om ideeën uiteen te zetten en om te zetten in praktische projecten.

Ik sta ingeschreven bij CKRBO